Всеки ден хиляди деца в България се събуждат с надеждата, някой като Вас да промени живота им!
 • Аз съм Жулиета.

  10.12.2013

  Аз съм Жулиета. Питала съм майка си за моето име, за това на кого са ме кръстили, но тя замълчаваше и тайнствено се усмихваше. Още от дете аз реших, че съм кръстена на онази красива девойка, която имала нещастна любов.

   

  Аз детство не съм имала. Отгледаха ме баба ми, дядо ми и и чичо ми. Майка ми и баща ми се разведоха. Когато поотраснах, трябваше да правя всичко друго, но не и да играя като останалите деца. Винаги имаше какво да се свърши у нас. Чистех, подреждах, перях...още

 • Николинка: Пак ще съм майка, но за първи път някой го е грижа за това

  18.11.2013

  Моето име е Николинка и съм на 36 години. Аз съм почти щастлива жена.

  Имам две деца – голямата ми дъщеря Грациела е на 17 години, а малката – Вержиния ще направи 2 години. Това са единствените ценности, които имам. Двете ми деца ме правят щастлива, искрена и по-добра.

   

  В живота си съм имала доста трудности.

  Когато преди 18 години се събрах с моя съпруг, не знаех, че това може би е една от най-големите грешки, които ще направя. От него за цял...още

 • Първата снимка на Боби

  31.10.2013

  Това е първата снимка на Боби заедно с щастливите мама и татко в родилното. Моментът, в който тези млади хора получават най-важната мисия в живота си – стават родители.

   

  Да бъдеш родител е себеотдаване – 24 часа, 7 дни в седмицата. Oт позицията на майка и медицинска сестра в Центъра за майчино и детско здраве на УНИЦЕФ знам, че да си родител е едновременно най-сладката и най-трудната житейска роля.

   

  Тъй като децата не идват с инструк...още