Всеки ден хиляди деца в България се събуждат с надеждата, някой като Вас да промени живота им!
Банка Пиреос България бе удостоена с дарителски плакет  „Приятел на децата”

Банка Пиреос България бе удостоена с дарителски плакет „Приятел на децата”

26.11.2013

На благотворителния гала концерт  “Мисия: всяко дете”, организиран от  Уницеф в подкрепа на децата в неравностойно положение, Банка Пиреос България бе удостоена с дарителски плакет  „Приятел на децата” за големия успех на програма Благодетел и за усилията, които финансовата институция полага за подобряване живота на децата.

 

Банка Пиреос България приема като своя лична кауза развитието на дългосрочното и редовно дарителство. С усилията на нашите служители, клиенти и партньори ние вярваме, че успяваме да допринесем за развитието на дарителската култура в България и да помагаме на децата в неравностойно положение.  Дарителската грамота бе връчена от г-жа Таня Радочай от УНИЦЕФ на г-жа Маргарита Петрова-Кариди, изпълнителен директор на Банка Пиреос България.

 

До момента над 6 550 са издадените дебитни и кредитни дарителски карти и повече от      708 000 лева са събраните средства в рамките на дарителската кампания на Банка Пиреос България в партньорство с УНИЦЕФ България от старта и през месец май, 2011.