Всеки ден хиляди деца в България се събуждат с надеждата, някой като Вас да промени живота им!
ПЕТЪР СТОЙЧЕВ ВРЪЧИ ГРАМОТА НА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ ЗА УСПЕХИ НА ДАРИТЕЛСКАТА ПРОГРАМА „БЛАГОДЕТЕЛ” НА УНИЦЕФ

ПЕТЪР СТОЙЧЕВ ВРЪЧИ ГРАМОТА НА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ ЗА УСПЕХИ НА ДАРИТЕЛСКАТА ПРОГРАМА „БЛАГОДЕТЕЛ” НА УНИЦЕФ

12.10.2012

Световният шампион по плуване Петър Стойчев и един от първите редовни дарители на УНИЦЕФ България  връчи грамота от името на организацията на служителите на Банка Пиреос България по случай изключителните резултати, реализирани по програмата за редовно дарителство БЛАГОДЕТЕЛ на УНИЦЕФ. От старта на съвместната дарителска кампания през май миналата година до момента са събрани дарения от над 389 565 лв. и над 5000 клиенти и служители на банката вече са се включили в нея.

 

Жестът на Петър Стойчев като едно от лицата на програма БЛАГОДЕТЕЛ засвидетелства признание за активната дейност по дарителската кампания, а също идва, за да окуражи и мотивира служителите и клиенти на Банка Пиреос България в усилията им да съдействат  за налагането на дарителската култура у нас.

 

С цел да помогне на децата в неравностойно положение, в рамките на проекта банката реализира уникални по рода си банкови продукти за пазара – дарителски кредитна и дебитна карти, чрез които притежателите им допринасят за набиране на средства по програма БЛАГОДЕТЕЛ. Чрез кредитната карта с всяка извършена транзакция картодържателят дарява 10 стотинки, като Банка Пиреос България утроява сумата и така 30 стотинки от всяка транзакция отиват за проект на УНИЦЕФ. Собствениците на дебитни карти, изработени в подкрепа на програмата БЛАГОДЕТЕЛ, също даряват по 10 стотинки при всяка транзакция.

 

За по-голямо удобство на клиентите и улеснен достъп за БЛАГОДЕТЕЛИте банката предоставя възможност на всеки притежател на банкова карта, ползващ банкомат на Банка Пиреос България , да може лесно и удобно да направи дарение на стойност 1 лев по проектите на УНИЦЕФ. Тези, които имат желание да станат редовни дарители или да отделят по-големи суми, могат да го направят чрез директен дебит от разплащателната си сметка, обикновен банков трансфер или вноска на каса в полза на програмите на  УНИЦЕФ в България.

 

Банката продължава своето дългосрочно и стратегическо  партньорство с УНИЦЕФ, като вярва, че все повече хора и компании ще се включват в дарителската инициатива. С малък, но редовен жест от БЛАГОДЕТЕЛИ можем да подарим детство на много деца в страната и по света.