Всеки ден хиляди деца в България се събуждат с надеждата, някой като Вас да промени живота им!
НАД 1 500 000  ЛЕВА ЗА ДЕЦАТА ОТ ДАРИТЕЛСКАТА КАМПАНИЯ НА БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ И УНИЦЕФ БЪЛГАРИЯ ПО ПРОГРАМА „БЛАГОДЕТЕЛ”

НАД 1 500 000 ЛЕВА ЗА ДЕЦАТА ОТ ДАРИТЕЛСКАТА КАМПАНИЯ НА БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ И УНИЦЕФ БЪЛГАРИЯ ПО ПРОГРАМА „БЛАГОДЕТЕЛ”

28.06.2017

От старта на съвместната дарителска кампания през 2011 г. до момента са събрани дарения от над 1 500 000  лв. и над 7 000 клиенти и служители на банката вече са се включили в нея.

С цел да помогне на децата в неравностойно положение, в рамките на проекта банката реализира по рода си банкови продукти за пазара – дарителски кредитна и дебитна карти, чрез които притежателите им допринасят за набиране на средства по програма БЛАГОДЕТЕЛ. Чрез кредитната карта с всяка извършена транзакция картодържателят дарява 10 стотинки, като Банка Пиреос България утроява сумата и така 30 стотинки от всяка транзакция отиват за проект на УНИЦЕФ. Собствениците на дебитни карти, изработени в подкрепа на програмата БЛАГОДЕТЕЛ, също даряват по 10 стотинки при всяка транзакция.

За по-голямо удобство на клиентите и улеснен достъп за БЛАГОДЕТЕЛИ-те банката предоставя възможност на всеки притежател на банкова карта, ползващ банкомат на Банка Пиреос България, да може лесно и удобно да направи дарение на стойност 1 лев по проектите на УНИЦЕФ. Тези, които имат желание да станат редовни дарители или да отделят по-големи суми, могат да го направят чрез директен дебит от разплащателната си сметка, обикновен банков трансфер или вноска на каса в полза на програмите на  УНИЦЕФ в България.

Банка Пиреос България приема като своя лична кауза развитието на дългосрочното и редовно дарителство. С усилията на нашите служители, клиенти и партньори ние вярваме, че успяваме да допринесем за развитието на дарителската култура в България.