Всеки ден хиляди деца в България се събуждат с надеждата, някой като Вас да промени живота им!
ПЕТ ГОДИНИ ПАРТНЬОРСТВО МЕЖДУ БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ И УНИЦЕФ БЪЛГАРИЯ И БЛИЗО  1 300 000  ЛЕВА СЪБРАНИ  ПО ПРОГРАМА  БЛАГОДЕТЕЛ

ПЕТ ГОДИНИ ПАРТНЬОРСТВО МЕЖДУ БАНКА ПИРЕОС БЪЛГАРИЯ И УНИЦЕФ БЪЛГАРИЯ И БЛИЗО 1 300 000 ЛЕВА СЪБРАНИ ПО ПРОГРАМА БЛАГОДЕТЕЛ

20.05.2016

През месец май 2016г. се навършват пет години от началото на дарителската кампания на Банка Пиреос в партньорство с  УНИЦЕФ България в помощ на уязвими деца и семейства. Събраните средства достигнаха 1 293 107 лева., а броят на дарителите  надхвърля  3 000 Благодетеля.

 

Големият успех на кампанията се дължи както на усилията на Банка Пиреос  България да предостави възможно най-разнообразни и удобни начини за дарения, така и на добрата воля и съпричастност на хилядите нейни клиенти и служители.

 

През месец май 2011 г., когато Банка Пиреос България стартира кампания в партньорство с УНИЦЕФ в България, тя си постави за цел докато помага на децата - да спомогне за изграждане и развитие  на дарителска култура у нас. Банката реализира уникални по рода си банкови продукти за пазара – дарителски кредитна и дебитна карти, чрез които с всяка извършена транзакция картодържателят дарява 10 стотинки в подкрепа на децата в България и по света, а Банка Пиреос утроява сумата и така 30 стотинки се даряват за проект на УНИЦЕФ, избран от клиента след получаване на кредитната карта. В случай, че клиентът не е посочил конкретен проект, сумите  се насочват към програми на организацията, по които има най-голяма нужда.

 

Всеки притежател на банкова карта, ползващ банкомат на Банка Пиреос, може лесно и удобно да направи дарение на стойност 1 лев, а тези, които имат желание да станат редовни дарители или да отделят по-големи суми, могат да го направят чрез директен дебит от разплащателната си сметка, обикновен банков трансфер или вноска на каса в полза на програма "Благодетел" на УНИЦЕФ.

 

Дългосрочната кампания на Банка Пиреос и УНИЦЕФ има за цел да подкрепи работата на организацията в посока защита на правата на децата в България и по света, за да растат здрави, образовани, информирани, социално активни и отговорни.Малка сума, дарявана ежемесечно, допринася за планирането на дългосрочни и устойчиви проекти.