Всеки ден хиляди деца в България се събуждат с надеждата, някой като Вас да промени живота им!
Банка Пиреос България взе първа награда в категорията

Банка Пиреос България взе първа награда в категорията "Маркетинг, свързан с кауза" на годишните награди на БФБЛ

12.06.2012

Банка Пиреос България спечели първа награда в категорията "Маркетинг, свързан с кауза" на Годишните награди на Български Форум на Бизнес Лидерите за 2011 г. за дарителската кампания по програма "Благодетел" на УНИЦЕФ. Церемонията по раздаването на най-престижните отличия за корпоративна социална отговорност се състоя на 23-ти февруари 2012 г. в хотел Шератон, София.

През месец май 2011 г. Банка Пиреос България стартира кампания в партньорство с УНИЦЕФ, която има за цел да помогне на децата в неравностойно положение. Банката създаде специална продуктова линия - дебитна и кредитна дарителски карти - за набиране на средства по програма "Благодетел", с помощта на които да развие дарителската култура в България и да стимулира редовното дарителство в помощ на децата. До края на януари 2012 г. в рамките на дарителската кампания бяха събрани над 184 хиляди лева.

В Годишните награди на Български Форум на Бизнес Лидерите за 2011 г. се състезаваха 43 компании с общо 65 социално отговорни проекта в шест категории: "Инвеститор в обществото", "Инвеститор в околната среда", "Инвеститор в човешкия капитал и условията на труд", "Инвеститор в знанието", "Маркетинг, свързан с кауза" и "Цялостна социално отговорна политика на малко или средно предприятие". Председател на журито бе кметът на Столична община г-жа Йорданка Фандъкова.