Всеки ден хиляди деца в България се събуждат с надеждата, някой като Вас да промени живота им!
С Банка Пиреос на Mondial Camp 2018 - забавлявай се и дари!

С Банка Пиреос на Mondial Camp 2018 - забавлявай се и дари!

24.07.2018

Като част от дългогодишната политика на Банка Пиреос да подкрепя и популяризира различни спортни инициативи в страната, финансовата институция се включва активно като партньор в подготовката и реализирането на “Mondial Camp 2018“.

В периода 14-ти юни - 15-ти юли феновете на футболната игра ще могат да гледат на голям мултимедиен екран най - добрите играчи и любимите си отбори от Световното първенство в  Русия в специално обособена зона “Mondial Camp 2018“ в парка зад музея „Земята и хората“. Всички разплащания в свободно достъпната футболна зона ще се извършват само със специално издадена фен карта от Банка Пиреос.

Като част от мисията на Банка Пиреос и УНИЦЕФ да  популяризират редовното дарителство и изграждането на зряла дарителската култура в България двете организации ще  предоставят възможност за извършване на дарение на мястото на събитието . Всички почитатели, които планират да посетят обособената фен зона, ще могат да дадат своя принос към УНИЦЕФ в размер на избрана от тях сума на касите на банката на мястото на събитието. Инициативата на Банка Пиреос България и УНИЦЕФ е част от общите усилия на двете организации в подкрепа на най-уязвимите деца в страната, а набраните средства се използват в полза на програмите на УНИЦЕФ в България за закрила на децата и превенция на насилие. 

Заповядайте! Очакваме Ви!